tiistai 14. heinäkuuta 2015

#10 Tallinnan ostokset


Perjantaina tulin ratsastusleiriltä ja sunnuntaina lähdettiin extempore Tallinnaan. Eilen tultiin, ja mulla oli tullessamme puolityhjä matkalaukku nyt ihan täynnä sekä sen lisäks kaksi muovipussia. 

Sunnuntaina saavuttuamme kävimme shoppailemassa, Spa'ssa ja illalla syötiin hyvä illallinen. 

Maanantaina pääsinkin sitten ensimmäistä kertaa Tallinnan kangas- ja tilpehöörikauppoihin, joita oli kehuttu paljon. Odotukset oli korkealla, ja molemmat kaksi kauppaa joissa kävin, täytti kyllä odotuksensa.Ensimmäisenä kävin Karnaluksessa, josta tarttui ketjuja, lukkoja, nuppineuloja, lankoja, strasseja ja sakset. Olin ihan innoissani sisälle tullessani, Karnalus oli niin iso ja täynnä kaikkea hyödynnettävää keppareihin! Otin ketjuja aika reilusti, niin riittävät pidemmäksikin aikaa. Lisäksi siellä oli aika edullista, ainakin verrattuna siihen Suomen kauppaan, josta yleensä ostan tilpehöörit ja langat yms..


Sen jälkeen menin Abakhan Fabrics'iin, josta mukaan tarttui n. 10 metriä kangasta. :D Nappasin sieltä harmaata- ja pinkkiä fleeceä, sillä just noita sävyjä en oo nähny Suomessa. Lisäks ostin vielä tuollaista 'ruutukangasta', joka ei siis ole fleeceä. Sain idean siellä että minkälaisen loimen tuosta teen, siks nappasin senkin mukaan.


Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, ostin kahta eri velboaa (kesk. & oik.) sekä vasemmalla olevaa todella velboamaista pehmokangasta (?). Velboaa tulin tuolta hakemaankin, ja olen tosi tyytyväinen noihin, vaikken mitään ruskeaa yms. löytänytkään. Tosin kiersin paikan tosi nopeasti, enkä ehtinyt sen tarkemmin etsimään ettei myöhästytty laivasta mun takia.

Reissu oli tosi kiva, ja oli kiva päästä nyt kesällä edes jonnekin ulkomaanmatkalle, vaikka ei Tallinna mikään ihmeellinen olekaan. Jouluna ollaan mahdollisesti lähössä pidemmälle matkalle & kauemmas, joten tuskin enää ennen sitä ollaan mihinkään lähdössä. Kankaiden ja tilpehöörien lisäks sain myös käsi- ja puhdistushoidon sekä manikyyrin, kun viimeks kävin tollasissa varmaan 2 vuotta sitten Thaimaassa. Samalla myös mun hiukset tasotettiin ja lähti 7cm, joka on ihan liikaa mulle, kun oon tottunu siihen kahteen senttiin.

Viimepostauksesta onkin muuten aikaa, ei oo vaan ollut mitään postattavaa. Ensviikonloppuna on mun ja kht Florain yhteisleiri, joten seuraava postaus liittyykin varmaan siihen!

2 kommenttia:

  1. Voi kun kiva postaus ^^, olen itsekkin lähdössä Tallinnaan - huomenna : D Itelläkin tarkoitus käydä -vähän- hamstrailemassa kaiken maailman tilpehöörejä >:3

    VastaaPoista