maanantai 13. huhtikuuta 2015

#9 Keppihevosten SM-kisat 2015!

c) @khthumu

Perjantaina suunnattiin Tampereelle kht Florain ja äitini kanssa yöksi hotelliin ja sieltä sitten seuraavana päivänä vuoden suurimpiin keppihevoskilpailuihin Suomessa, Sm-kisoihin.

Hotellista jäi tosi hyvä fiilis; tosi hieno, niin hotellihuoneet kuin aulakin. Saavuttiin sinne vasta puoliyhdeksän, mutta silti ehdittiin tehdä kaikkea ja meillä oli Florain kanssa tosi hauskaa. :) Syötiin myös illalla hotellin ravintolassa hyvä illallinen, ja sen jälkeen mentiin kahdeltatoista yöllä katsomaan Tampereen maisemia hotellin 25 - kerroksesta. Illalla hotellihuoneessa tein vielä yhdelle myyntihepalle suitset ja Floraikin sai tehtyä vaikka mitä.


c) Viltsuh.

Lähdimme aamiaisen jälkeen hotellilta kahdeksan aikoihin ajamaan kohti messukeskusta jossa Sm'it tänä vuonna pidettiin. Saavuimme paikalle suunniteltuamme myöhemmin mutta onneksi ajomatka oli lyhyt. Sm-kisoihin osallistuville ja myyjille oli eri sisäänpääsyjono ja infopiste kuin pelkille messuille tuleville mutta Sm-kisoihin jonottavat pääsivät tosin myös messualueelle, siitä plussaa. Jouduimme kuitenkin jonottamaan n. puolituntia, ja jono liikkui toodella hitaasti. Ymmärrän tosin, että osallistujia oli paljon jonossa, ja tiskillä he joutuivat vielä täyttämäänkin jotain papereita. 

Kun pääsimme sisälle, kiiruhdimme valmiiksi laitetuille myytäviä varten oleville pöydille johon aloimme purkamaan myytävää. Myytävät meni tiuhaan tahtiin, ja kaiken sain myytyä. :)

c) Viltsuh.

c) @khthumu

Itse en tänävuonna kisannut, vaikka mieli ois tehnyt kun katselin sivusta miten muut hyppeli niitä houkuttavan näköisiä ratoja. Enskerralla sitten. 

Mutta vaikken kisaamaan päässytkään, mulla oli kuitenkin tosi hauskaa kavereiden kanssa. Tutustuin myös moneen ihmiseen paremmin, myös niihin ihan uusiinkin tuttavuuksiin! :) 

c) Viltsuh.

c) Viltsuh.

c) Viltsuh. 
Näyttelyiden palkintojenjako.

Katottiin vielä koulumestaruus, ja sit lähettiin Florain kanssa kiertämään kunnolla hevospuolta messuilla. Myyntikojuja siellä riitti (toisinkuin ruokapaikkoja..) ja mulle mukaan tarttuikin vain vaaleanvihreä raippa (koska sopii mun ja vuokrikseni väreihin ;'D) ja uudet hanskat. Pian sen jälkeen, n. kuuden aikoihin lähdettiin ajamaan kohti kotia. Matka tuntui menevän nopeasti vaikka sitä olikin n. 2,5h ja melkein suoraan kotiin päästyäni menin nukkumaan, rättiväsyneenä. :D

Oli kyllä mahtava viikonloppu, toivottavasti mut näkee vielä vuoden 2016' Sm'eissä! :) Näissä oli kyllä tosi suuri ero vuoden 2013 Sm'eihin verrattuna, keppariharrastus kyllä kasvaa kovaa vauhtia, ja sen näkee kasvaneesta osallustujien määrästä näiden viimevuosien aikana ! Ja kiitos muuten tuhannesti Viltsuh.'ille ja @khthumu 'lle (instagramissa), jotka annoitte mun käyttää näitä kuvia, ilman näitä ei mun osalta ois postausta tullut eli kiitos teille! :')


1 kommentti: