lauantai 25. heinäkuuta 2015

#11 Viimeviikkojen kuulumisia [CF - leiri & ECPCRB eventing]Tässä tulee siis kahdesta eri "tapahtumasta" yhteispostaus, eli viimeviikonlopun (17.-19.7.) kht Crendeyn & kht Florain yhteisleiristä sekä tämän päivän (25.7.) ECBCRB Eventing -kenttäkisoista.

Viimeviikonloppuna minä ja (instagramissa) khtFlorai pidettiin yhteisleiri, jossa oli siis 8 leiriläistä +me eli yhteensä 10 tyttöä valtasi siksi viikonlopuksi meidän Vierumäen "kakkostalon". Mun äiti oli myös mukana valvojana ja kokkina, ja mun koira, joka oli muuten vaan häiritsemässä.

Kaikki leiriläiset oli koolla siinä neljän maissa iltapäivällä, ja heti viimeisten tultua aloitettiin tilojen ja heppojen esittely, sekä otettiin hoitsutoiveet yms. Oli kiva huomata että melkein heti porukka jo tutustu toisiinsa eikä kukaan jäänyt ulkopuolelle. :) Sille päivälle olikin sit enää leikkitunti ja estetunnit sekä "yllätysohjelmaa". Kuten varmaan arvaatte, se oli leirikaste. :--D Leirikaste suoritettiin illalla, ja ilmeisesti kaikki tykkäsi, oli ainakin tarpeeks ällöttävä kuulemma. :--D

Leikkitunti

Lauantaina aamupalan jälkeen lähdimme kävellen läheiselle rannalle uimaan. Tiivistettynä lauantaihin kuului koulutunnit kahdessa ryhmässä, kauppareissu, leirikisojen kouluosuus, match show, yömaasto ja leffailta.

Match Show


Sunnuntaina oli vielä leikkitunti ja leirikisojen esteosuus. Niiden välissä ja jälkeen oli chilliä vapaa-muotoista ohjelmaa. Leirikisojen perään oli ruokailu ja sen jälkeen porukkaa alettiin pikkuhiljaa jo hakemaan. Viimeiset lähtivät siinä 17 jälkeen jolloin mä ja khtFlorai alettiin siivoilemaan ja pakkaamaan kamoja.

Mulla jäi tosi hyvä fiilis leiristä, ja oli kiva saada positiivista palautetta leiristä! :) Kaikki oli ilmeisesti viihtynyt eikä kukaan lähtenyt itkien kotiin joten olemme siinä kohtaa saavuttaneet tavoitteemme! :)


Siirtykäämme sitten tämän päivän ECPCRB Eventing -kenttäkisoihin. Itse osallistuin siis Pronze Trophyyn, jossa oli kolme osakoetta, niinkuin kaikissa muissakin. Ensimmäisenä oli rataeste (50-60cm), kouluosuus (VaB) ja maastoesteosuus. En ollut kovin tyytyväinen omiin suorituksiini, ja se jäi ärsyttämään mua. En muuten saanut virhepisteitä paitsi esteen pudotuksesta, mutta se johtui vain omasta huolimattomuudesta. Kouluosuudessa menin mielestäni aika tönkösti, ja olisin pystynyt varmaan vähän parempaankin, mutta olen tyytyväinen että vedin sentään puhtaan radan.Lopuksi oli maastoesteosuus ja se oli kyllä paras! Maastoesteet oli niin hyvin tehty ja sai juosta aikaa kiinni ja aah, se oli vaan niin kivaa! Lisäks se oli erilaista ja uutta, kun koulu- ja esteluokat on niin yleisiä niin niihin alkaa pikkuhiljaa kyllästymään. Ehdottomasti meen tulevaisuudessakin kisoissa maastoluokkiin jos sellaisia vaan tulee vastaan!

Kisat oli mun mielestä tosi panostetut ja hienot, en ainakaan itse huomannut mitään säätöä järjestäjien puolella tms. Mulle jäi vähän kuitenkin huono maku suuhun omien suoritusteni takia, mutta se nyt johtui vain ja ainoastaan musta. Oon kai vähän liian itsekriittinen muutenkin, tai niin mulle sanottiin. ':D3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja hyviä kuvia! :) Kirjotit koko postauksen sopivan lyhyesti ja ytimekkäästi, et jäänyt selittelemään mitään asiaa sen enempää. Kuvia oli kanssa sopiva määrä, tosin kisojen maasto-osuuksista olisi tietenkin voinut olla pari kuvaa lisää.

    http://fiirakon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mulla olis sulle Liebster Award palkinto/haaste mun blogissa :) > http://khthietaniemi.blogspot.fi/2016/02/010-liebster-award.html

    VastaaPoista