sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

#8 Helmyn kisat 15.3.


Osallistuin ihan extempore päivä ennen kisoja noihin kisoihin, ja hyvä että tulinkin sillä nää kisat voitti kyllä sellasen päivän mitä se ois muuten ollut. :D Olin siis Helmyn kisoissa mukanani Dana ja Bono. Danaa en olekaan täällä blogissa esittänyt, mutta instassa se on näkynyt, joten varmaan suurin osa sen tietävätkin.


Mutta kuitenkin, osallistuin Bonolla kahteen esteluokkaan ja Danalla kahteen koululuokkaan. Nämä olivat tosiaan Danan ensimmäiset kisat, ja hyvin se niistä suoriutukin! Danahan tulee siis olemaan kouluponini, ja voitimme Danan kanssa HeC'n ja Kurin (jonka muuten vedimme improna). Bonolla sijoituttiin ykkösiksi ristikkoluokassa. :)



Ja kuten kuvista saattaa huomata, kisapaikka oli sama kuin viimekisapostauksessa, mutta näillä kuitenkin oli eri järjestäjät. Näitä kisoja olisi ehkä voinut suunnitella vähän paremmin, mutta ihan ymmärrettäväähän se on ettei kaikki aina mene nappiin, varsinkin kun nämä taisivat olla järjestäjän ensimmäiset kisat. Mutta kuitenkin, kivat kisat oli!


1 kommentti:

  1. Toivottavasti aurinko paistais nyt sunnuntainakin kun samassa paikassa on taas kisat :'D Oisin ehkä kaivannut enemmän luettavaa mut tällänen pikapostauskin oli ihan kiva :) Onnea sijoituksista !

    VastaaPoista