torstai 9. lokakuuta 2014

#3 Kht Kuunkukan kisat 28.9!

Ai vähän myöhässä? Njää.. Moikka! Käytin lyhyttä koulupäivää hyväkseni, ja selvitin siskoni koneen salasanan joten saan taas pitkästä aikaa postattua! :'D huaah.. Ois mulla se omakin kone mut siinä mun pitäs tapella sen laturin kanssa jonka takia en oo omalla koneella ollutkaan noin viiteen kuukauteen.. Ihan hyvä niin, koska muuten menis koko vapaa-aika näitten kanssa..

Siirrytään jo aiheeseen, eli toissaviikonloppuna oltiin @ khtflorai :n  (instanimi) kanssa myymässä ja kisaamassa Kuunkukan kisoissa. Itellä oli mukana Marsu ja Wonder, Florailla ei ollut ketään sillä se vaan tuli myymään (ja unohti heppansa kotiin 8D ).

Kisoja edellisenä yönä ommeltiin vielä viimesiä myytäviä, harjoteltiin koulurata ulkoa (jonka radalla kuitenki unohdin :'D) ja juotiin cokista ku viimestä päivää..

Kisa-aamu koitti ja viiden tunnin yöunet ei tuntunu missää, herättiin siinä yheksän maissa ja alettii viimestelee ja pakkailee kamoi. Kisat oli Espoossa ja heti kisapaikalle päästyämme alettiin purkaamaan pääasiassa myytäviä pöydälle. Kaikki suju hyvin ja myyntipöydästä lähti eka heppa jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. En ehtiny myyntipöydän ohella kattella miten radat meni joten omat suoritukseni meni sen mukaisesti = kaksi radan unohtamista. Nojaa, en tullu kisoihin voittamaan tai mitään, pääosin näkemään tuttuja kasvoja, pitämään hauskaa ja myymään. Marsu kuitenkin sai näyttelyissä "paras tamma" ruusukkeen. Lähettiin kisoista hyvin mielin, myyntipöytä yli puolet tyhjempänä.

heheh, kuvassa pessi ylläpitäjänsä kanssa >:)

1 kommentti:

  1. Heii kiva postaus! 8) Saanko käyttää tota kuvaa missä mä hyppään ton korkeen esteen, merkkaan toki et sä oot ottanu sen? :)
    T. Vire / Kht Tuiskutuuli

    VastaaPoista